Імідж та стиль: брендовий зажим для грошей

Зважаючи та сучасний темп життя і роботу, переважно, вдома, офісі чи іншому приміщенні, весь вільний час хочеться проводити за стінами споруд, тобто на вулиці і навіть у подорожах. Але ніколи не хочеться брати із собою великі сумки, бо вони створюють незручності.

Щоб зекономити місце у сумці та руках, замість гаманця, спеціалісти інтернет-магазину Імідж рекомендують використовувати грошовий зажим.

Що таке зажим?

Зажим для грошей є надзвичайно популярним аксесуаром, що зустрічається як у чоловічому, так і у жіночому гардеробі, більш того, чоловіки використовують такі вироби частіше за жінок. Якщо порівнювати відносно новий аксесуар із гаманцем, то він має лише одну функцію — утримувати паперові купюри, а ось монетки, кредитні картки, візитки — ці функції залишаються для гаманця.

Однак, грошовий зажим особливо зручно використовувати, коли сумка невеликих розмірів або хочеться, щоб гаманець зручно вміщався у руку чи кишеню.

Особливості та різновиди зажимів

Найчастіше можна зустріти зажими двох основних видів:

  • Шкіряні. Найбільш довговічні. Якщо порівнювати з металевими, більш зручні у використанні за рахунок своєї м’якості. Чудово підходять для презенту чи подарунку. Оптимальні для щоденного використання.
  • Металеві. Як правило, вони виготовляються із полірованої сталі. Що стосується дизайну, можуть мати інкрустацію дорогоцінними каменями або оздоблення у вигляді іменного гравіювання.

Обидва виробі, незалежно від матеріалу виготовлення, замикаються на магніт.

Шкіряні зажими не тільки допоможуть створити імідж його власника, але й будуть корисним та якісним доповненням для чоловічого або жіночого гардеробу. Виробі зі шкіри, як правило, виготовляються у вигляді маленької книжечки, а зовні нагадують звичайний гаманець. До речі, зажими набагато менші за розмірами, якщо порівнювати з гаманцями — це їх основна перевага, адже новий аксесуар не буде заважати у руках.

В окремих моделях зажимів є передбачене спеціальне відділення, яке необхідно для зберігання візиток та кредитних карток. Одначе, такий додатковий функціонал робить аксесуар більшим за розміром. Отже, для особливих модників можна обрати два зажими: перший менший за розмір для декількох банкнот, щоб можна було вмістити у кишеню, а другий — більший, який стане стильною альтернативою класичному, звичному гаманцю.

Аксесуари для чоловіка та жінки

Що ж стосується місткості, то класичні зажими, що мають лише одне основне відділення без додаткового функціоналу, здатні утримувати одночасно приблизно 15-20 паперових купюр, а ось металеві вироби з меншими розмірами та більшим функціоналом втримують всього до 10 банкнот.

Як би там не було, експерті інтернет-магазину Імідж наголошують, що вибір того чи іншого матеріалу, дизайн, а також весь додатковий функціонал чи його відсутність — це виключно справа кожного окремого покупця. Головне, щоб обраний аксесуар подобався новому власнику чи власниці та створював для них неповторний імідж і стиль.