Як вибрати спідницю по фігурі

 

Вибираючи спідницю, ми часто звертаємо увагу абсолютно не на ті фасони, які нам йдуть. Ми не бачимо себе з боку і тому не завжди можемо відразу визначити, якому фасону варто віддати перевагу.

Як повідомляє сайт https://ua.gepur.com/catalog/yubki існує кілька простих правил, знаючи які, можна швидко підібрати потрібну модель.

«Яблуко»

Власниці даного типу фігури мають силует досить розпливчатої форми: талія, плечі і стегна у них зазвичай практично однієї ширини. Приховати цей недолік фігури досить просто – потрібно зробити акцент на ноги. Краще за все звернути увагу на спідницю з низом. Ідеальним варіантом можуть стати моделі середньої довжини, що мають асиметричний геометричний малюнок.

«Прямокутник»

Основна проблема власниць фігур типу «прямокутник» – слабо виражена лінія талії. Виправити ситуацію можна за допомогою спідниць, що створюють додатковий обсяг в зоні стегон. Наприклад, варто звернути увагу на спідницю фасону «тюльпан». Ще один чудовий варіант – спідниця з багатоярусними воланами.

“Пісочний годинник”

«Пісочний годинник» – це класичний тип фігури, при якому жінка має вузьку талію і однакові по ширині плечі і стегна. При високому зрості власницям даного типу фігури варто звернути увагу на заужену донизу спідницю-олівець. Якщо ж зріст нижче середнього, то слід зупинити свій вибір на спідниці з А-силуетом, довжиною до середини коліна. Особливо добре, якщо така спідниця розширена донизу.

«Груша»

Фігура «груша» – це вузька талія, плечі і досить широкі стегна. Стилісти радять власницям даного типу фігури звернути особливу увагу на спідниці А-силуету, розкльошені. Якщо такі моделі мають малюнок у вигляді вертикальних смуг, то вони здатні візуально зменшити стегна.

«Трикутник»

Занадто вузькі стегна і надмірно широкі плечі, – ось що є фігура типу «трикутник. Власницям такої фігури стилісти радять носити пишні багатошарові спідниці довжиною до середини коліна або трохи коротше. Особливо добре, якщо така спідниця буде доповнена широким поясом контрастного відтінку.