Сезонна та постійна робота в Польщі: переваги, відгуки, вакансії

Як молодь, так і люди старшого віку хочуть спробувати свої сили та поїхати на роботу за кордон. Основна причина – можливість більше заробити, аніж пропонують більшість роботодавців із нашої країни. Тим не менш, потрібно знати, як влаштуватися легально та як уникнути різноманітних ризиків. Найпростіший спосіб – співпрацювати з кадровою агенцією і не шукати роботу через незрозумілі сайти в Інтернеті. Для прикладу, на цьому сайті ви можете знайти відгуки про роботу в Польщі https://visa-pro.com.ua/vidguki-pro-robotu-v-polshhi. Завдяки відгукам вам буде простіше зрозуміти, що вимагають роботодавці, як вони ставляться до українських працівників, та які умови праці пропонують. Також на сайті кадрової агенції ви зможете знайти різноманітні вакансії, в тому числі на сезонну роботу в Польщі. В основному, люди, які вперше шукають роботу в ЄС, цікавляться: що краще обрати – довгострокову вакансію чи сезонний варіант працевлаштування. Розглянемо та порівняємо обидва варіанти.

Кому варто обирати сезонну роботу в Польщі?

Тим, хто вперше їде на працю в Польщу, можна обрати сезонний варіант працевлаштування. Це змога подивитися на умови праці, на роботодавців та зрозуміти, чи підходить вам такий графік, чи влаштовує рівень заробітної плати. Хоча саме зарплата і є тим стимулом, який підштовхує людей їхати за кордон.

Такий вид роботи підходить для студентів, які хочуть підзаробити під час канікул. І справді, це чудова змога оплатити навчання за рік та відкласти трохи на кишенькові витрати, пропрацювавши лише кілька місяців за кордоном. Звичайно, рівень зарплати буде залежати від продуктивності праці та від відпрацьованого часу.

Що відноситься до сезонної праці? В основному, це праця на будівництві, у сільському господарстві, у сфері туризму. На більшість вакансій без проблем беруть і без знання мови. Хоча ви матимете більше перспектив, якщо будете покращувати рівень знання польської, а у перспективі і англійської мови.

Які вакансії пропонують сезонним працівникам? Якщо вас зацікавила сезонна робота в Польщі https://visa-pro.com.ua/sezon/sezonna, – за цим посиланням ви знайдете велику кількість актуальних вакансій. Також тут ви зможете прочитати значну кількість відгуків про роботу в Польщі. Якщо це праця у сільському господарстві, то вам запропонують збирати урожай (полуницю, яблука, малину, гриби), якщо на будівництві – то працювати будівельником, арматурником, муляром та ін. Що стосується сфери туризму та сфери послуг в цілому, то від роботодавців надходять запити на офіціантів, адміністраторів, гідів та ін.

Переваги постійної роботи

Тим, хто вже спробував працювати кілька місяців, кого влаштовують умови праці та оплата, підійде постійна офіційна робота. Ви можете залишити відгук про роботу в Польщі, щоб допомогти іншим пошуковцям. Серед переваг постійного працевлаштування – стабільно висока заробітна плата, можливість отримати підвищення. Відкривайте робочу візу в Польщу та влаштовуйтесь по контракту, це найбільш безпечний варіант працевлаштування.

________________

На правах рекламы