Як вибирати стільці для масажу

 

Масажні крісла – незамінна річ для будь-якого професійного масажиста, адже його робота безпосередньо пов’язана з постійними фізичними навантаженнями і перебуванням на ногах. Сучасні виробники використовують новітні технології, які дозволяють виготовляти якісні стільці для масажу, що відрізняються мобільністю і ергономічністю. Серед широкого асортименту ви безсумнівно підберете модель, яка буде відповідати всім вашим вимогам і дизайнерським перевагам. Стілець для масажу можна назвати стільцем для бездоганної постави, так як його конструкція дозволяє швидко і без особливих зусиль змінювати висоту посадки. Якщо ви хочете придбати просунуту модифікацію, у вас є і така можливість, так як безліч конструкцій мають широкий функціонал, який стане в нагоді майстрам високого рівня.

Різноманітність стільців для масажу

Стільці для масажу вже давно стали затребуваною покупкою серед масажистів, тому компанії намагаються випускати нові моделі, які відповідають бажанням і вимогам споживачів, крокуючих в ногу з часом. Ви зможете підібрати для себе один з видів:

Складаний стілець для масажу дозволить вам зі зручністю здійснювати якісний масаж на дому у свого клієнта, якщо ви займаєтеся приватною практикою.

Стаціонарний стілець для масажу може використовуватися для проведення експрес-масажу в косметологічному кабінеті або салоні краси. Не забудьте купити також Масажні накидки.

Робочий стілець для масажу допоможе максимально зручно і комфортно обладнати робоче місце масажиста.

Масажні столи рекомендується вибирати за кількома критеріями: рівнем професіоналізму майстра, типу проведення процедур (лікувальні або косметологічні), а також вам варто враховувати, чи будете ви робити масаж в своєму особистому кабінеті або у клієнта вдома.

Особливості та переваги стільців для масажу

На стільцях для масажу робляться ефективні процедури, спрямовані практично на всі групи м’язів. Зверніть увагу, що таке обладнання може стати хорошою і гідною заміною звичного для всіх масажному столу при масажі шиї, рук або спини.

Переваги стільця для масажу:

  • компактність;
  • невелика маса;
  • міцна і довговічна конструкція;
  • можливість регулювання під індивідуальні вимоги та параметри;
  • зручність для клієнтів;
  • вільний підхід масажиста до всіх м’язів.
  • Завдяки таким характеристикам, ви зможете з легкістю збирати і розбирати дане обладнання на дому у свого клієнта. Вам не доведеться возити за собою величезну кількість спеціальних інструментів.

Вибір стільців для масажу буде найбільш виправданий, якщо ви відчуваєте гострий брак вільного простору в своєму кабінеті. На такому косметологічному обладнанні можна робити масаж навіть тим пацієнтам, які страждають від великої ваги, так як конструкція розрахована на навантаження до 160 кілограм. У будь-якої моделі змінюється висота і рівень підголівника. Ви навіть зможете коректувати положення полки для рук і подушечки для грудей, яка зручна для чоловіків і жінок, – такі доповнення передбачені в сучасних модифікаціях.