Дитячі зимові шапки оптом від 7км – готуємося до зимового сезону

Дитячі зимові шапки оптом від 7км – готуємося до зимового сезону

А Ви вже оновили вітрини свого магазину до прийдешньої зими? Радимо не затягувати з цим, позаяк багато батьків люблять ще восени купувати дітками одяг та аксесуари до початку зимових холодів. Дитячий одяг оптом для холодного сезону обов’язково передбачає шапки, яким, до речі, юні модники і модниці приділяють чималу увагу. Що ж обрати для свого магазину/ринкової точки вже зараз?

 

 

 

Які дитячі шапки оптом придбати до зими 2019-2020?

У першу чергу, дитячі шапки оптом мають бути якісними, не стискати голову дитини та не створювати “парникового ефекту” для її голови, але водночас добре гріти і вигідно доповнювати загальний образ малечі. Які саме вироби ми рекомендуємо замовити на 7-км, щоб максимально догодити всім своїм покупцям та налагодити швидкі продажі:

  • На зав’язках з китичками, відворотами по лінії чола.
  • Радимо ще обов’язково купити дитячу шапку зимову з мордочками та вушками різних тварин, таких як зайчики, котики, песики, тигренятка тощо. Дітки люблять такі аксесуари, мають у них дуже кумедний і грайливий вигляд.
  • Шапочки з хутряними м’якенькими помпонами на маківці та з імітацією вушок.
  • Шапки-панчохи з нашивками та принтами, що зображують лейби популярних спортивних брендів. Такі вироби особливо люблять підлітки.

Найліпше обирати дитячі шапки оптом від виробника, позаяк тоді Ви матимете більший вибір товару за приємнішою ціною. У цьому сезоні ходовими є в’язані шапочки з комбінованих матеріалів, таких як фліс і силіконові волокна, що гарантують зносостійкість виробу та захист малюка від алергії.

 

Де дитячі зимові шапки купити можна з найкращою вигодою? 7 км пропонує завжди вигідні умови!

Де можна дитячі зимові шапки купити гарної якості та за доступною ціною? Сьомий кілометр виручить кожного підприємця, що прагне заощаджувати на закупці гроші та час, адже відтепер можна замовляти весь необхідний товар через інтернет і не їздити на закупи до іншого міста. Які ще переваги для Вас:

  • Пропонують модний одяг для дітей оптом, який відповідає всім вимогам юних покупців та їх батьків. Сучасні фасони, багатогранна кольорова палітра, стильний дизайн — Ваші клієнти будуть задоволені!
  • Великий модельний та розмірний вибір шапочок — від народження до підліткового віку. У наявності понад 300 моделей на будь-який смак!
  • Усі дитячі зимові шапки оптом виготовлені з якісних та гіпоалергенних матеріалів, тому їх безпечно носити діткам навіть з дуже чутливою шкірою. Вироби комфортні та зручні у носінні, тому Ваші клієнти повернуться до Вас за покупками знову.
  • Знижки для постійних замовників, швидке доставлення надійними транспортними компаніями, передоплата всього 20% від загальної вартості — працювати з 7km.org.ua приємно і вигідно.

Готуйтеся до нового зимового сезону разом із перевіреним постачальником!