Проектування інженерних систем при будівництві

 

При спорудженні нового будинку або реконструкції об’єкта близько 30% вартості становлять будівельні матеріали і роботи (фундамент, зовнішні і внутрішні стіни, міжповерхові перекриття, покрівля, віконні та дверні прорізи). Решту 70% вартості витрачаються на проект, монтаж і пуско-налагоджувальні роботи по інженерних мереж (опалення, вентиляція: перейти, кондиціонування, аспірація, електричні мережі, слабкострумові системи, водопостачання, каналізація, системи пожежної безпеки та інше), а також їх підключення до індивідуальним чи суспільним джерел або мереж.

Інженерні мережі забезпечують необхідний мікроклімат та комфорт в приміщеннях Вашого будинку або об’єкта. По відношенню до будівлі або об’єкта всі інженерні мережі поділяються на внутрішні і зовнішні.

Фахівці нашої компанії проектують, монтують і здають під «ключ» для Вас наступні інженерні мережі: опалення, вентиляція, кондиціонування, аспірація, пожежної безпеки, електропостачання, газопостачання, слабкострумові системи телефонії, Інтернету і диспетчеризації. Крім того, фахівці нашої компанії пропонують Вам новітні розробки у сфері альтернативної енергетики (сонячні колектора, теплові насоси, вітрогенератори та інше), які активно впроваджуються протягом останнього десятиліття.

Для проведення проектних і монтажних робіт інженерних мереж Вашої будівлі необхідно Технічне завдання, яке Вам допоможуть скласти фахівці нашої компанії, проводячи для Вас консультації і семінари.

Для систем опалення ми пропонуємо Вам великий вибір високоякісного і ефективного обладнання: твердопаливні котли (вертикальні, пелетні, піролізні), газові і рідкопаливні котли, сонячні колектора, теплові насоси, радіатори, нагрівальні прилади, трубопроводи та інше від таких виробників як: ATMOS, BOSCH, BUDERUS, FERROLI, KERMI, PANASONIC, REHAU, UFO, VAILLANT та інших.

Проектування інженерних систем (інженерні мережі)

Природна вентиляція Вашого будинку проектується нашою компанією через вертикальні шахти і канали, віконні та дверні прорізи, припливні клапани, светоаэрационные люки і ліхтарі. Для механічної вентиляції та систем кондиціювання наша компанія пропонує Вам припливні, витяжні, припливно-витяжні модульні або набірні установки та агрегати виробництва DAIKIN, HITACHI, BLAUBERG, FISCHBACH, HELIOS, RUCK, Ostberg, SYSTEMAIR, VTS, DOSPEL, VENTS, ВЕЗА, AEROSTAR, LESSAR, Soler Palau, SALDA, BAHCIVAN та інших.

Фахівці нашої компанії пропонують Вам системи аспірації та очищення витяжного повітря від шкідливих домішок (пил, окалина, стружка, аерозолі тощо) з високоякісними мобільними і вбудованими місцевими відсмоктувачами, фільтрами, циклонами виробництва ТЕКА, СовПлим, НЕРА та інших.

При проектуванні інженерних систем наші фахівці по максимуму автоматизують систему з використанням багатоканальних контролерів, датчиків, реле, УЗО, пускачів, приводів та іншого.

Компанія “Вент-заводи”, – вентиляція, монтаж. https://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52

 

________________

На правах реклами