Як підібрати жалюзі

 

На даний момент досить поширеною елементом інтер’єру виступають жалюзі. У них досить багато різних достоинств: не відбувається вигоряння, вони не мнуться і досить універсальні. Учтите, для кожного конкретного інтер’єру потрібно вибрати певні типи жалюзі.

Виробник https://www.rollo.lviv.ua/ пропонує споживачеві найрізноманітніші види жалюзі, різницею яких є матеріал, спосіб відкриття та кольоровий палітра. Так же жалюзі розділяються по типу управління. Существуют автоматические и механические виды. Так само стоит сказать про рулонні жалюзі. Их обычно называют роликовыми шторами. Особое увагу варто приділяти фурнітуре, а саме, якістю бегунков. Перед тим, як придбати жалюзі у спеціалізованому магазині, обов’язково зверніть увагу на якість розсувних механізмів. Вони повинні правильно і відлагодити функціонувати.

Теперь можна перейти до вибору матеріалу. Вертикальні жалюзиобично виконані з поліестера, бамбука, дерева та алюмінію. Стоит зазначити, що певні види приміщень мають особливі вимоги до безпеки, які пред’являються до жалюзі. Наприклад, для кухни краще всього підходять жалюзі з тканини, яка володіє хорошою стійкістю до вибуху. Вона також не повинна виділяти вредних речовин. У офісному приміщенні добре виглядають пластикові жалюзі. Так само вони прекрасно підходять для засклена лоджії та балкона.

Существуют на ринку і дерев’яні жалюзі. Учтите, таке удовольствие стоит приличных денег. Іх можуть дозволити собі добре забезпечені люди. Жалюзі з природного матеріалу прекрасно дивляться в заміських коттеджах, у керівництві кабінету. За ними довольно просто ухаживать. Чистку можна виконати за допомогою пылесоса.

Самим дорогим матеріалом, який використовується для виготовлення жалюзі, є бамбук. Приобретайте такі жалюзі, як правило, любителі екзотичних модних тенденцій. Вони добре підходять для оформлення ексклюзивного інтер’єру. Ну і нарешті, ще один вид – алюмінієві жалюзі. Обычно их покрывают цветными эмалями. Підходять вони практично до будь-якого помещення.

Такі жалюзі можуть бути вертикальними або горизонтальними, мати різні розміри та мати різні способи кріплення. Вертикальні звичайно є самостійними елементами декору, разом з ними рідко використовують штори чи тюль. А горизонтальні вполне можна поєднувати з вражаючими градінами або невесьом занавесками.

Делают жалюзі з високоякісних порід дерева, а також з бамбука. Пластини обов’язково покривають лаком і захисним складом. Самі ламелі можуть бути від 25 до 50см в ширину. А якщо мова йде про вертикальні конструкції, то вони можуть бути і шире. Таке різноманіття допоможе вам підібрати для будинку ідеальне рішення. Також є можливість вибирати відтінок та введення, точно відповідають вимогам вашого інтер’єру.

 

________________

На правах реклами