Кредит для людей без офіційного працевлаштування: наскільки це реально?

Багато хто задає питання, чи можна взагалі хоч якось прожити, якщо в кишені немає ні гроша. На сьогоднішній день це неможливо. Всі ми змушені платити за проїзд в громадському транспорті, купувати продукти харчування, сплачувати комунальні послуги. Так, якщо ходити пішки чи їздити на велосипеді, не включати вдома світло, можливо, ви якось і протягнете. Але на превеликий жаль, харчуватися від Сонця наш організм за мільйони років еволюції так і не навчився.

Усі ми маємо потреби, які необхідно задовольняти. Але що робити, якщо виникла непередбачувана ситуація, коли терміново потрібні гроші, а банк не видає кредит без офіційного працевлаштування?

онлайн-кредит

У наш час немає сенсу терпіти та очікувати отримання наступної заробітної плати. Сьогодні навіть безробітні можуть отримати кредитні кошти. Наочний приклад – МФО Кредит Плюс, яка не вимагає від свого клієнта нічого зайвого. Заходите на сайт, подаєте заявку, отримуєте гроші на карту і вирішуєте свої проблеми. Тільки не забудьте їх потім повернути.

Як безробітній може отримати кредит в мікрофінансовій організації?

Коли більшість із нас чує слово «кредит», перед очима відразу виникають не надто приємні образи та думки. Але ми вирішили написати цю замітку заради того, щоб ви переконались в іншому. Насправді існує два способи отримання кредитних коштів для безробітних.

  • Пробуємо звернутися за кредитними коштами в один із лояльних по відношенню до клієнтів банків.
  • Відразу звертаємося в мікрофінансову організацію і без зайвих проблем отримуємо потрібну грошову позику.

Якщо ви надаєте перевагу банку, доведеться докласти чимало зусиль. Банк – це велика фінансова організація. Це серйозний бізнес, який робить все можливе заради мінімізації ризиків. Проблемних позичальників у банків і так набагато більше, ніж їм би хотілося. Головна проблема в тому, що якщо клієнт не платить, то для бізнесу це збиток.

Ну а колекторам борги продаються лише за кілька відсотків від загальної суми. Тому, якщо у вас немає офіційної роботи, звертатися в банк немає ніякого сенсу – ви надто ризикований клієнт. Виняток – платоспроможний поручитель і цінне майно для застави.

онлайн-кредит

МФО в свою чергу готова не ставити людям зайвих запитань. З документів тут необхідно надати тільки фотографії паспорта та ідентифікаційного номера.

Як проходить процедура оформлення онлайн-кредиту

Для початку вам необхідно вибрати надійну мікрофінансову організацію, яка має багатий досвід роботи і велику кількість задоволених клієнтів. Намагайтеся обирати ті установи, які ніколи не були замішані у відомих скандалах та за якими не тягнуться мутні історії.

Після того як ви будете на 100% впевнені у зробленому виборі, сміливо переходьте до наступного кроку. Тепер ваше завдання – пройти процедуру реєстрації. До слова, зробити це можна водночас з оформленням кредиту. Надалі вам не доведеться вводити інформацію заново, оскільки вона буде зберігатися в мікрофінансовій організації. Якщо у подальшому вам знадобиться кредит, у вас буде можливість за кілька хвилин отримати гроші. Головне – виконайте попередні кредитні зобов’язання.

Сайти сучасних МФО, які роблять все, щоб забезпечити свого клієнта якісним сервісом, пропонують зручний онлайн-калькулятор. Завдяки йому користувач зможе розрахувати, яку суму потрібно буде повернути в подальшому.

Якщо людина вперше в житті користується послугами конкретного закладу, у такому випадку спочатку можна розраховувати максимум на 3000 гривень терміном на 30 днів.

Варто зазначити, що з метою залучення якомога більшої кількості клієнтів сучасні МФО пропонують перший кредит під нуль відсотків. Для вирішення якої-небудь проблеми побутового рівня – чудова пропозиція.

онлайн-кредит

Чому безробітним не варто йти в банки, а відразу починати шукати надійну та перевірену мікрофінансову організацію?

  • Кредити видаються всім. Ніхто не буде цікавитися джерелом доходів. Тим більше ніхто не стане вимагати довідок та інших документів. Не має значення, з якою метою ви плануєте використовувати кошти. Головне – бути повнолітнім та усвідомлювати, що заборгованість потрібно повернути.
  • Ніякої бюрократії – тільки паспорт та ідентифікаційний податковий номер. Ніяких довідок чи інших документів надавати не потрібно.
  • Швидке отримання позики. На заповнення заявки і отримання грошей йде мінімум часу. Зазвичай вже через 10-15 хвилин гроші зараховуються на банківську карту.
  • Немає прихованих комісій. Сайт пропонує скористатися калькулятором, що дозволяє розрахувати виплати на основі тіла кредиту.

Якщо ви хочете уникнути зайвих питань, мікрофінансові організації стануть чудовим вибором. Сьогодні навіть безробітні мають змогу користуватися всіма перевагами кредитних продуктів.

_________________

На правах рекламы