Юлія Світлична провела прийом громадян на заводі «ФЕД»

У ході прийому до голови ХОДА зверталися як робітники державного підприємства ХМЗ «ФЕД», так і працівники ПАТ «ФЕД» та ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро».

Під час відвідування підприємства Юлія Світлична ознайомилася з роботою складально-випробувального та механічного цехів, вивчила продукцію заводу, провела нараду з його керівництвом і зустріч з трудовим колективом. Традиційною частиною візиту керівника області стало проведення особистого прийому громадян.

«Ми дійсно багато уваги приділяємо спілкуванню з людьми. Щоб бути ближче до людей і дати їм можливість поставити свої питання, виїжджаємо на підприємства, заводи й організації, виші, проводимо зустрічі з територіальними громадами», – зазначила голова Харківської ОДА.

Юлія Світлична підкреслила, що проведення особистих прийомів громадян є однією з важливих складових її робочих поїздок.

У ході прийому на заводі «ФЕД» зі своїми питаннями та проханнями про допомогу до голови ХОДА звернулося 26 осіб. Порушувались питання зі сфер ЖКГ, охорони здоров’я, розвитку промисловості, соцзахисту тощо. Значна кількість звернень стосувалася надання допомоги в лікуванні та оздоровленні.

«Кожному питанню ми приділимо увагу, – запевнила Юлія Світлична. – Якщо є можливість підтримати людину в складній життєвій ситуації, то ми, безумовно, це робимо. Бюджетні ресурси зараз нам це дозволяють завдяки фінансовій децентралізації – одній з найбільш ефективних реформ у країні, яка була ініційована Президентом України».

Нагадаємо, 9 липня голова ХОДА провела прийом громадян у Харківській обласній клінічній лікарні, а 10-го – в Харківському університеті радіоелектроніки.