У Краснокутську встановили рекорд України

Під час святкування 95-річчя району тут виклали найбільшу карту Краснокутського району з яблук. Їх склали аж 28,5 тисячі – стільки ж, скільки жителів району.

Учасницею святкового заходу стала й голова ХОДА Юлія Світлична. Їй довірили зробити останній штрих, доповнивши карту останнім яблуком.

«Шановна громадо! Я щиро вітаю вас з днем народження! – виконавши почесну місію, звернулася до всіх учасників свята керівник області. – Попереду в нас велика кількість справ, нам потрібно розбудовувати район. Сьогодні ми відкрили новий дитячий садочок на 70 додаткових місць. Також у Краснокутську побудуємо новий фізкультурно-оздоровчий комплекс, який здамо наступного року. Продовжимо ремонт районної лікарні – сьогодні завеземо нове обладнання туди. У Пархомівці капітально відремонтуємо Будинок культури, а також школу. Будемо в районі будувати 2 нові сільські амбулаторії, в 3-х населених пунктах зробимо освітлення за програмою «Енергія світла». У 4-х населених пунктах капітально відремонтуємо водопостачання. І так зробимо 30 об’єктів по всьому Краснокутському району. Коли є довіра до влади, коли влада відповідальна за свої слова, тоді можна реалізовувати такі гарні проекти!».

Голова Краснокутської РДА Олексій Белоцький, у свою чергу, подякував керівнику області за підтримку району та відзначив, що взяти участь у рекорді Юлії Світличній довірили не просто так.

«Карта складається з 28,5 тисячі яблук – ця кількість відповідає кількості людей, що проживають у районі. І сьогодні ми запропонували Юлії Олександрівні долучитися до цього рекорду та покласти в панно останнє яблучко, оскільки вона депутат від нашого району, голова ХОДА, вона допомагає Краснокутчині, тож ми вважаємо її своєю».

Святковий вечір у Краснокутську продовжив концерт за участю колективів району. Фінальним акордом свята став виступ Злати Огнєвич.