Юлія Світлична розповіла про плани розвитку Краснокутчини під час зустрічі з громадою в Пархомівці

Будівництво амбулаторії, фізкультурно-оздоровчого комплексу, ремонт Пархомівської школи та Краснокутської лікарні – це ті роботи, які вже розпочато або розпочнуться в 2018 році.

До Пархомівки голова ХОДА завітала під час робочої поїздки до Краснокутського району. Зустріч з керівником області провели на території місцевої школи. На захід зібралися жителі всіх населених пунктів, що входять до складу Пархомівської сільської ради. Під час спілкування люди порушували найрізноманітніші питання – від освітлення вулиць до відкриття додаткових груп у дитсадках. Голова ХОДА відповіла на всі питання, які було поставлено, та додатково проінформувала про плани розвитку Пархомівки та всього Краснокутського району.

«Сьогодні відповідальність – це головне. Коли ти обіцяєш – повинен зробити, – підкреслила Юлія Світлична. – Думаю, що наша з вами співпраця дає результати. Сьогодні маю гарну новину. Будемо масштабно реконструювати Пархомівську школу. Це будуть великі зміни – від фасаду та даху до внутрішнього обладнання. У реконструкцію буде вкладено 15 млн грн – щоб діти мали де займатися, а у вчителів були гарні умови для праці. Продовжимо ремонт Будинку культури: до кінця року зробимо покрівлю, утеплення та спортивну залу. Наступного року роботи триватимуть. Будуватимемо нову амбулаторію – з житлом для лікаря. Фінансування зараз є – завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, місцеві бюджети суттєво зміцнилися».

Слова вдячності за рішення щодо ремонту Пархомівської ЗОШ під час зустрічі з головою області висловила директор закладу Світлана Москаленко.

«Дякую вам, шановна Юліє Олександрівно, за ту увагу, яку ви приділяєте нашій школі, – звернулась до голови ХОДА директор Пархомівської ЗОШ. – Бажаю вам успіхів на благо розвитку всієї України та нашої Краснокутчини».

Під час спілкування з пархомівцями голова ХОДА також повідомила, що масштабні будівельні та ремонтні роботи проведуть і в районному центрі. Так, у Краснокутську вже цього року розпочнеться будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу. Ремонтні роботи заплановані в музичній школі та місцевій лікарні.

«Проінспектуємо хід робіт у лікарні. Ми продовжимо її ремонтувати та оновлювати обладнання. Сьогодні передаємо рентген та мамограф», – повідомила Юлія Світлична.

Вона запевнила, що вирішення всіх питань, які були порушені в ході зустрічі з громадою, буде взято на контроль.