У 2018 році плануємо підвищити зарплату на заводі «Комунар» на 20%. Юлія Світлична +vd

26 січня голова ХОДА відвідала ДНВП «Об’єднання «Комунар». Вона провела робочу нараду з керівництвом підприємства та особистий прийом громадян, у ході якого поспілкувалася з працівниками заводу.

«Підприємство перебувало у важкому стані. Підтримуємо його, щоб налагодити роботу. Останній рік «Комунар» завершив з прибутком вперше за декілька років. І це надало нам можливість протягом 2017 року на 40 % підвищити зарплату працівникам підприємства», – повідомила Юлія Світлична.

Керівник області повідомила, що на даний момент ДНВП «Об’єднання «Комунар» уже не орієнтовано на один ринок збуту та має зростання внутрішнього попиту на свою продукцію. Серед перспективних напрямків завантаження заводу голова ХОДА відзначила можливість участі у виконанні держзамовлень та суміжних робіт для інших підприємств області.

«У Харківській області велика кількість промислових підприємств – понад 600, кожен третій житель регіону зайнятий у промисловості. Тому ми приділяємо особливу увагу її розвитку. І маємо в цьому підтримку Президента та Кабінету міністрів України», – наголосила Юлія Світлична.

Вона відзначила, що робота щодо збільшення зарплат ведеться на низці промислових підприємств області. Принципова позиція керівництва області в цьому питанні: збільшення портфелю замовлень та зростання прибутків підприємств має супроводжуватися підвищенням рівня соціальних гарантій працівникам.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?time_continue=239&v=9XlPlrzh3a0{/youtube}