Робота Юлії Світличної викликає повагу. Володимир Гройсман

Під час прес-конференції в Харкові Прем’єр-міністр України відзначив якість роботи голови ХОДА.

 

«Я в цілому задоволений, як прем’єр-міністр, роботою голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної, – сказав Володимир Гройсман. – Вважаю, що вона – на своєму місці. Я бачу абсолютну відповідальність з точки зору виконання тих завдань, які на неї покладені, – що стосується економіки, соціальної політики, реалізації інфраструктурних проектів».

Зокрема, голова уряду відзначив роботу з ремонту доріг, яка проводиться в області, реалізації проектів, що фінансуються з ДФРР, та інших державних програм.

«Харківщина – дуже класний регіон із величезним потенціалом, і наше завдання – просто допомогти його розкрити. У рамках децентралізації ми передали десятки мільярдів на місця. Це говорить про те, що відповідальність місцевої влади зростає», – наголосив прем’єр-міністр.

Він підкреслив також якісну роботу, яка проводиться в регіоні щодо реалізації державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт.

«Ми забезпечуємо чи не вперше житлом дітей-сиріт, які входять у доросле життя. Але одна справа – просто когось забезпечити, а інша справа – зробити це від душі, по-людськи. Те, як реалізується ця програма з минулого року в Харківській області, викликає повагу. Молодим людям надається житло з меблями, естетично оформлене. Ви на правильному шляху, у вас буде успіх», – сказав Володимир Гройсман.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=uMgqde1m-30{/youtube}