На Лозівщині, жителі Смирнівки попросили допомогти з ремонтом покрівлі будинку культури

У Смирнівці, на Лозівщині,  допомогти відремонтувати покрівлю закладу керівники будинку культури та села попросили народного депутата Анатолія Гіршфельда.

Актова зала сільського будинку культури за сумісництвом і спортивна зала для школярів. У ній власними силами зробили косметичний ремонт – пофарбували стіни та підлогу, замінили двері. Однак, це лише частина усієї будівлі. Директор будинку культури Юлія Жукова поділилася, у селі мріють, щоб відновили увесь заклад, тоді було б більше можливостей для розвитку творчого потенціалу сільських аматорів, яких у Смирнівці більше 30.

Однак, спочатку потрібно капітально відремонтувати покрівлю закладу, на це треба більше 300 тисяч гривень, яких у сільраді не вистачає. За допомогою керівники Смирнівки звернулися до народного депутата Анатолія Гіршфельда.

Сільський голова Олександр Хобта зауважив, вдячний обранцю за те, що він добився фінансування  нових вікон у дитсадку та сподівається, що буде можливість полагодити будинок культури, аби у будь-яку пору року займатися у залі було комфортно.

Помічник народного депутата Олег Губенко зазначив, передав звернення, зараз Анатолій Гіршфельд визначає шляхи можливого  фінансування об’єкта.