У Сахновщинському районі, дитсадок Багаточернещинського ліцею отримав новий холодильник

У Сахновщинському районі, Багаточернещинський ліцей отримав подарунок від Всеукраїнського благодійного фонду «Патріоти».  Сертифікат керівникам закладу передав помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда Сергій Швидкий на святі останнього дзвоника 25 травня.

Директор Багаточернещинського ліцею Світлана Паламаренко провела екскурсію дитячим садком, що відкрився у селі наприкінці березня. У ньому займається 10 дітей, незабаром їх стане 16. Ремонти, нова техніка та меблі у дошкільному закладі з’явилися за допомогою підтримки міжнародних організацій та небайдужих людей, розповіла керівниця.

Нещодавно у дитсадку з’явився ще й новенький холодильник. Це подарунок від Всеукраїнського благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

Сертифікат на холодильник помічник народного депутата Сергій Швидкий передав на святі останнього дзвоника. Він побажав випускникам успіхів у подальшому, вже дорослому житті, а дошкільнятам та учням навчального закладу, які повернуться до школи через 3 місяці, нових звершень та гарних канікул. Випускників їхні молодші друзі вітали піснями та танцями.

У Багаточернещинському ліцеї навчається 86 учнів. З навчальним закладом цьогоріч попрощалися 7 одинадцятикласників.