Голова ХОДА провела особистий прийом громадян в обласній клінічній лікарні

У ході прийому за допомогою до Юлії Світличної звернулося близько 20 робітників медичного закладу.

9 липня керівник регіону відвідала Харківську обласну клінічну лікарню. Вона оглянула хід ремонтних робіт у закладі та ознайомилася з подальшими планами його розвитку, провела нараду з керівництвом ОКЛ, поспілкувалася з пацієнтами та провела особистий прийом громадян. На нього мали змогу звернутися робітники лікарні.

Під час прийому медичні працівники порушували питання розвитку галузі охорони здоров’я взагалі та ОКЛ, зокрема, вносили пропозиції щодо змін до обласної програми «Здоров’я Слобожанщини». До голови ХОДА зверталися також з особистими питаннями про допомогу у вирішенні проблем зі сфер ЖКГ, соціального захисту, виділення матеріальної допомоги тощо.

«Вирішення всіх питань, які були порушені сьогодні під час прийому громадян, знаходиться на моєму особистому контролі. Всі керівники структурних підрозділів ХОДА та спеціалісти, які були присутні на прийомі, фахово візьмуться до вирішення проблем», – запевнила Юлія Світлична.

Вона відзначила, що в Харківській ОКЛ працюють близько 2000 робітників.

«У медичних працівників та лікарів є особисті питання, у вирішенні яких їм потрібна допомога, в тому числі й питання щодо здоров’я. Потрібно чути людей, щоб оперативно реагувати та сприяти вирішенню їх проблем. Тому спілкуємося з людьми там, де вони працюють, живуть або навчаються. Долучаємося до вирішення проблем. Для цього є можливості та фінансування», – сказала Юлія Світлична.

Головний лікар Харківської ОКЛ Богдан Федак відзначив велику увагу, яку приділяє розвитку закладу голова ХОДА.

«Дуже приємно, що на нашій базі провели прийом громадян голови ХОДА. Лікарня за чисельністю – величезна, багато працівників. І вирішувати всі їх проблеми в межах медичної установи просто неможливо, бо вони потребують дійсно втручання обласної адміністрації. Дуже вдячний Юлії Олександрівні, що вона приділила стільки уваги нашій медичній установі. Наші працівники усі були в захваті від спілкування та задоволені його результатами», – відзначив Богдан Федак.