У Лозовій рятувальники допомагали водіям боротися зі стихією +vd

Через рясний снігопад, спрогнозований з 2 по 5 грудня, рятувальники попросили лозівчани обмежити рух на власному транспорті по місту та не виїжджати за його межі, однак викликів від керманичів протягом вихідних вистачало, повідомив головний пожежний Лозівщини Євген Шевченко.

Багато звернень про автівки, які не можуть виїхати з замету, направили до Лозівського райавтодору, зазначив головний пожежний, але їхньої техніки не вистачало, тому використовували і пожежну машину. Найскладнішими ділянками дороги,Євген Шевченко вважає, виїзд з Новоіванівки у напрямку Павлограду та підйом у селі Мальцівка, на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей. А от по місту проблемні ділянки – це підйоми на шляхопроводи. На них скаржилися і міські водії.

Незважаючи на слизьку дорогу та погану видимість, ДТП через негоду не траплялися, зазначила старший інспектор поліції Анастасія Василевська. Поліціянти звернулися до водіїв з проханням буди на дорогах уважними та не порушувати безпечної дистанції руху.
Без крайньої необхідності не виїжджати на власному транспорті, закликали рятувальники. А у разі подорожі, попередили, краще мати повний бак бензину, термос з гарячим чаєм та теплу ковдру.
За станом доріг стежать, повідомив директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов. Він зазначив, зараз у місті працює 4 трактори. Якщо продовжиться снігопад, техніку виведуть на нічну зміну.

         {youtube}ZetvQQ0JZ6o{/youtube}