У Лозівській мерії кожен перший вівторок місяця збиратимуть голів ОСББ +vd

Голови ОСББ та керівники комунальних підприємств зустрічалися із мером Сергієм Зеленським у «ЖУЦі» 24 січня. Говорили про проблеми та домовилися зустрічатися регулярно.

На зустрічі говорили про прибирання снігу біля будинків. Радник міськголови Сергій Єршов наголосив, об’єднання має укласти договори із виконавцем послуг та заготувати піщано-сольову суміш заздалегідь. Однак, щоб виконати складні роботи, без трактора не обійтися. Щоб викликати техніку до себе у двір, треба домовлятися із приватними організаціями або з «Еко-Саном».
Керівників ОСББ цікавило, як часто комунальники зрізають гілки та вирубують дерева. Присутні питали коли «Еко-Сан» «підстриже» гілки у їхніх дворах, бо відповідні документи оформили ще влітку. Директор «Еко-Сану» Володимир Селезньов пояснив, зараз у місті черга на вирубку дерев. Щоб прибрати деревину комунальникам, доводиться знімати дроти, оминати споруди, що стоять у дворі, та враховувати безпеку лозівчан, які ходять поруч, тому це займає певний час. В середньому вартість вирубки одного дерева – 1000 гривень, коштів не завжди вистачає, зазначив Володимир Селезньов. Мер наголосив, гроші виділяють поступово, Сергій Зеленський також запропонував розробити графік вирубки дерев та намагатися зменшити її вартість.
Багато запитань голови ОСББ ставили не під час, а вже після зборів – особисто міському голові. Загалом присутні наголосили, спільний діалог між об’єднаннями та владою потрібен, лише таким способом вирішуватимуться проблеми лозівчан.
Голови ОСББ та міськрадівці вирішили збиратися та обговорювати проблеми кожен перший вівторок місяця. Наступна зустріч відбудеться у великій залі міської ради 7 лютого.

            {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=MDv4Cdv9zkE&feature=youtu.be{/youtube}