Анатолій Гіршфельд допоміг навчальним закладам Харківщини +vd

У дитсадку – нова електроплита, у музеї – ремонт, а у ліцеї – нові вікна. 27 січня народний депутат України Анатолій Гіршфельд побував у Зачепилівці та Краснограді.

У Зачепилівському музеї давно хотіли облаштувати експозиційні зали. Для цього є багато експонатів, однак раніше їх ніяк було розмістити, розповіли працівники музею. За сприяння народного депутата України Анатолія Гіршфельда, за рахунок субвенції – 90 тисяч гривень у залах зробили ремонт, а коли спадуть морози відремонтують покрівлю та облаштують вхід.
Від благодійного фонду «Патріоти» засновником якого є народний депутат України Анатолій Гіршфельд дитсадок у селі Леб’яже у отримав електроплиту. Кухарі поділилися, тепер буде зручніше готувати, бо на єдиній плиті, що є ДНЗ каструлі не вміщувалися.
Без уваги депутата не залишився і Красноградський багатопрофільний ліцей. У навчальному закладі треба було замінити вікна, зазначив директор ліцею Олег Шевчун. Зробити заклад теплим допоміг Анатолій Гіршфельд. За рахунок півмільйонної субвенції по лінії депутата – у закладі встановили енергозберігаючі вікна. За тепло та спортмайданчик, який раніше встановили за підтримки обранця, батьки і педколектив ліцею вручили депутату подяку.
Загалом, минулоріч по лінії народного депутата округ отримав субвенцію – 18 мільйонів гривень. Анатолій Гіршфельд пообіцяв не збавляти темп та вже почав працювати із керівниками міст, районів та селищ, щоб вирішити куди саме та як розподілити гроші із субвенції 2017 року.

            {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=M9IfBN1riXo&feature=youtu.be{/youtube}