Анатолій Гіршфельд приймав жителів Зачепилівського району +vd

Народний депутат України Анатолій Гіршфельд приймав жителів Зачепилівки. До обранця зверталися за допомогою у лікуванні рідних та просили посприяти з відновленням приміщень, які згоріли під час пожежі.

Володимир Пряхін – із села Орчик, на Зачепилівщині просив грошей на відоновлення господарства. Минулоріч у грудні у його дворі сталася пожежа. Через спалах згорів гараж та приміщення, у яких він із дружиною тримали худобу. Від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є народний депутат Анатолій Гіршфельд, чоловік отримав 3 тисячі гривень на будматеріали.

Здебільшого жителі Зачепилівського району просили допомоги із лікуванням рідних. Юлія Мішутіна та Марина Голуб просили посприяти із ліками для близьких, які постраждали у ДТП. Мамі Юлії потрібна операція, а чоловікові Марини треба продовжувати лікування. Через аварію він отримав черепно-мозкову травму та зламав хребет. Від благодійного фонду «Патріоти» жінки отримають по 3 тисячі гривень, їхні документи також направлять в область.
Загалом минулоріч благодійний фонд «Патріоти» допоміг із лікуванням жителів округу на 900 тисяч гривень. За підтримки обранця на 2,5 мільйони гривень допомогла область.

            {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=QA_f7Bm43F8&feature=youtu.be{/youtube}