Лозівські студенти та викладачі отримали стипендії від ЛКМЗ +ft +vd

Стипендії від ЛКМЗ на новий навчальний семестр отримають по 10 кращих студентів Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму та Лозівського професійного ліцею. 28 лютого найкращих вихованців навчальних закладів сертифікатами нагороджували директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ Ашот Керопов та помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько. Стипендії отримали і кращі викладачі навчальних закладів.

Директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ Ашот Керопов наголосив, за бажанням учнів, завод допоможе отримати вищу освіту на заочному відділенні. Після навчання фахівець повинен буде відпрацювати на заводі 3 роки.

Помічник народного депутата Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько зазначив, за допомогою стипендій заохочують хлопців та дівчат навчатися краще. Він додав, виплата стипендій ініціатива обранця.

Студенти та викладачі Лозівської філії ХАДТ зазначили, стипендія – гарна підтримка. Щоб отримати винагороду потрібно лише добре вчитися, зазначили вони.

Нагадаємо, керівники Лозівського професійного ліцею і Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму підписали меморандум із ЛКМЗ, який гарантує виплату стипендії студентам протягом навчального року та їхнє подальше працевлаштування.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=SCZvn9q79dA&feature=youtu.be{/youtube}