У Лозовій перевірили, як перезимували капітально відремонтовані дороги +ft +vd

У Лозовій директор «Еко-Сану»  Володимир Селезньов 2 березня оглянув ділянки дороги, на капітальний  ремонт яких минулоріч виділили більше 4 мільйонів гривень. Разом з журналістами ТРК «Сігма» фахівець оглянув, як перезимувало дорожнє покриття, яке вкладало комунальне підприємство.

Володимир Селезньов розповів, відремонтовані дороги перезимували нормально. Загальний стан дорожнього покриття у місті, на думку комунальника, задовільний. Він зазначив, найаварійніші дороги у місті планують ремонтувати, коли почнеться сезон та визначать необхідні ділянки.

Під час ревізії відремонтованих доріг до Володимира Селезньова звернулася лозівчанка, яка обурилась станом внутрішньо-квартальних доріг.


Фахівець зазначив, у місті 157 кілометрів шляхів, які потребують капітального або поточного ремонтів. Керівник наголосив, комунальники не можуть відремонтувати одразу всі дороги капітально, а на поточний ремонт жінка може розраховувати, якщо звернеться до управління ЖКГ міськради.

Поліція міста визначила вулиці Павлоградську та Гвардійську найаварійнішими ділянками, бо через них проходить важка техніка та вибиває ями на дорозі. Проблему з грузною технікою планують вирішити в найближчі роки – відремонтувати об’їзні шляхи, які не будуть проходити через місто, додав він.

Пізніше оглядатимемо дороги, де робили поточні ремонти. Перевірку обіцяли провести, коли повністю висохне дорога. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=1LgUIUu3wG8&feature=youtu.be{/youtube}