У Лозовій поліціянти затримали продавців наркотиків +vd

У Лозовій правоохоронці затримали двох продавців опіатів. За інформацією слідчого Лозівського відділу поліції Антона Гриня, щоб затримати порушників у двох чоловіків двічі купили дистильовані опіати, по 100 гривень за кубічний мілілітр.

 

У збутництві перевіряли двох  раніше засуджених лозівчан, 33 та  40 років. Їхню причетність до продажу наркотиків довели завдяки міченим грошам, за які у обох придбали наркотики, розповів Антон Гринь.  Розповсюджували підозрювані наркотики двома методами, «з рук в руки» та за допомогою закладок.  Першим способом продають наркотики з загального шприця– переливають у ємкість  покупця, розповів слідчий. Другим способом продавець ховає наркотики, а після сплати за товар повідомляє покупцю де шукати дозу.
Завдяки контрольним закупкам обох порушників затримали. У молодшого  при собі виявили одну дозу опіатів. Сам затриманий пояснив, це не на реалізацію, а для себе. Вдома у нього знайшли пусті ємкості для наркотиків, які він ховав у нішах дивану та різні пристрої для куріння канабісу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за збереження  та збут наркотичних засобів. Справу вже передали до суду. Порушнику загрожує як мінімум 6 років ув’язнення.
У старшого затриманого виявили шприц з опіатами. Його справу до суду ще не направили, тривають слідчі дії, однак йому також загрожує від 6 до 10 років в’язниці за збут та збереження особливо небезпечних наркотичних засобів. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=ADOZ_bai3XQ&feature=youtu.be{/youtube}