Лозівські податківці закликали мешканців району не зволікати з декларуванням доходів +vd

Для підприємців, а також людей, які оброблять землю, або здають свої паї, техніку чи нерухомість в оренду з 2016 підвищили податок на доходи до 18 %. Це на 3% більше, ніж люди сплачували минулоріч. Про зміни нагадала начальник управління податків і зборів з фізосіб Лозівської ОДПІ Наталя Танько на зустрічі з мешканцями Орільської селищної ради 15 березня. 

Поспілкуватися з податківцями та заповнити декларації про доходи до Орільської бібліотеки прийшли близько півсотні селян. Більшість з них самостійно обробляють свої паї. Люди розповіли, щороку звітують про свої доходи та сумлінно платять податки. З 2016 року податок на доходи зріс на 3%. Такі зміни селянам не подобаються, але люди кажуть, розуміють необхідність декларування та сплати податку.

Лозівські податківці закликали мешканців району не зволікати з декларуванням доходів. На тих, хто не встигне до 3 травня – чекає штраф  170 гривень . На порушників  також складатимуть адмінпротоколи. Начальник управління податків і зборів з фізосіб Лозівської ОДПІ Наталя Танько додала, той, хто має землю та отримує від неї прибуток, але не заповнив декларації матиме проблеми з оформленням субсидії.

Минулоріч до Лозівської ОДПІ з Лозівського району надійшло більше 1900 декларацій про доходи. З них до бюджету району надійшло понад 2 мільйони гривень податку, розповіли спеціалісти.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=-do0nijLNR8&feature=youtu.be{/youtube}