У Лозівському та Панютинському профліцеях учні показали свої таланти та провели показ мод в українському стилі +vd

У Лозівсьому професійному ліцеї та Панютинському аграрному ліцеї провели огляд художньої самодіяльності та технічної творчості. 30 березня учні показали журі з області, як вміють співати, танцювати, шити, вишивати тапекти. Цього ж дня у Лозівському ліцеї провели день відкритих дверей.

Цьогоріч на конкурс учні Лозівського профліцею вперше підготували колекцію вишитих бісером картин,створили новорічний куточок та осучаснили кондитерські вироби і м’які іграшки, розповіла  заступник директора Лозівського профліцею Тетяна Зикова.

Вона зазначила, у огляді навчальний заклад бере участь протягом більше 25 років і постійно виборює перемоги.  Жінка згадує, у рік 25- річчя ліцею за перемогу у конкурсі навчальному закладу подарували «Таврію», зараз переможцям дарують лише грамоти.

У Лозовій учні ліцею підготували для журі та гостей свята майже 2 годинний концерт «Натхненні вірою в Україну!»– співали, танцювали, грали на музичних інструментах та продемонстрували показ мод в українському стилі. Дівчата показали сучасні вишиті сукні, які за власними ескізами виготовили учні ліцею . Перукарі довершили створені образи зачісками. Дівчата-моделі зазначили, їхні образи їм дуже сподобалися- так вони відчувають себе справжніми сучасними українками.

Таланти своїх учнів показали і у Панютинському професійному аграрному ліцеї. Журі з області ліцеїсти дивували своїми акторськими, вокальними та танцювальними вміннями.

Результати конкурсу-огляду будуть відомі лише у червні. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=YpaBQwYBxOY&feature=youtu.be{/youtube}