У Лозовій, серед студентів, вирішували хто кращий у комп’ютерному моделюванні +ft +vd

У Лозівській філії Харківського автодорожнього технікуму пройшла регіональна олімпіада з комп’ютерного креслення і моделювання. 21 квітня спробувати свої сили приїхали студенти із Кропивницького, Полтави, Токмаку, Шостки та Харкова. Змагалися у мистецтві 3D моделювання і студенти філії.

Ініціативу проведення підтримали ЛКМЗ, Панютинський вагоноремонтний завод, департамент освіти і науки та спонсори із Києва. Спонсори забезпечили учнів ліцензійною програмою з моделювання та подарунками за призові місця. Звідуюча філією Віра Рінкман подякувала всім за участь та за те, що змогли приїхати попри негоду. Секретар міськради Сергій Коба побажав, щоб у майбутньому за свої вміння хлопці і дівчата отримували гідні зарплати. 

 Учасники олімпіади зазначили, цьогоріч завдання були складнішими, ніж минулого разу. Вони подякували організаторам за теплий прийом.


Представник спонсорів Олександр Верстюк зазначив, майже всі студенти встигли зробити завдання за 3 години. Член журі, начальник бюро Конструкторсько-технологічного центру ЛКМЗ Олександр Степаненко зауважив, бали знімали лише за помилки.


Два третіх місця посіли студенти з Лозової та Шостки, дві других позиції вибороли студенти з Лозової та Кропивницького. Перше місце зайняв Ілля Зозуля з Кропивницького. Студентів із Харкова відзначили поза-конкурсом, бо вони працюють у іншій програмі з моделювання. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=UJI52S4xA_Q&feature=youtu.be{/youtube}