У Лозовій колишнього директора Панютинського вагоноремонтного заводу Андрія Анофрієва підозрюють у сепаратизмі +vd

Колишнього директора Панютинського вагоноремонтного заводу Андрія Анофрієва підозрюють у сепаратизмі. На сайті «Миротворець» розміщена світлина, де начебто Андрій Анофрієв із бойовиками. Повідомлення про підозру поширили лозівчани у одній із соцмереж 2 травня.

Зараз колишній керівник ПВРЗ входить до складу виконавчого комітету Лозівської міськради. На сесії 30 березня депутат міської ради Ігор Коломак питав про те, чи не планують виключати Андрія Анофрієва зі складу виконкому.

Тоді керівництво міста заявляло, що не вбачає необхідності у цьому, однак якщо хтось запропонує виключити колишнього керівника, за таке рішення проголосують.

Керівники міста зверталися до Мінтрансу. Отримали відповідь, що Андрій Анофрієв працює у Дніпрі, у одній з приватних компаній, яка не підпорядковується «Укрзалізниці», – про це 3 травня повідомив секретар міськради Сергій Коба. За його словами, до кінця травня на сесії міськради Андрія Анофрієва планують виключити із складу виконкому. Чи дійсно Андрій Анофрієв має зв’язок із сепаратистами, мають з’ясовувати спецслужби, зазначив секретар міськради Сергій Коба. На посаду члена виконкому шукатимуть іншу людину.

На сайті Цензор. нет опублікували матеріал, у якому  колишній керівник Панютинського вагоноремонтного заводу спростував зв’язки з бойовиками. Журналісти розмістили також запис телефонної розмови з Андрієм Анофрієвим.

Нагадаємо, вже понад 3 місяці Андрій Анофрієв не очолює Панютинський вагоноремонтний завод.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=dcOMMl6S-jE&feature=youtu.be{/youtube}