Театр теней – захоплююче видовище

 

Театр тіней є наіорігінальнейшім видом театрального мистецтва. Він заворожує всіх присутній завдяки таємничості, справжньої магії. На сайті https://shadowdelight.org/ua ви зможете вийти за межі реальності з театром тіней Delight. Тут можна подивитися цікаві відео театру тіней. Все – на високому рівні якість, з шикарним звуковим оформленням. Завжди є можливість подивитися 3D шоу тіней. Це дуже цікаво і унікально.

Перейшовши за посиланням, ви завжди зможете знайти щось гідне для перегляду . Ви зможете насолоджуватися дійством сам або всією сім’єю. Таке шоу припаде до душі і дорослим, і дітям. Всі без винятку будуть в повному захваті від побаченого.

У всьому світі досить популярні подібні театри. Вони збирають повні зали на кожній виставі. Тепер вам не доведеться навіть виходити з дому, щоб насолодитися переглядом незабутнього, унікального 3d шоу театру тіней. Ніхто не залишиться байдужим. Всі будуть із завмиранням серця стежити за тим, як розгортаються події в цьому унікальному, яскравому шоу. У виставі задіяли талановиті артисти, які здатні передати настрої своїх героїв і створити відповідну темі шоу обстановку.

Театр тіней являє собою форму візуального мистецтва. Зародилася вона дуже давно, в Азії. Це сталося більше тисячі семисот років тому. У стародавньому Китаї театр тіней застосовував Джерело світла. Також тут було місце плоским кольоровим лялькам-маріонеток, якими управляли на тоненьких паличках. Тут був напівпрозорий екран значних розмірів, на якому відображалося все, що відбувалося. У новому перебігу театру тіней, який з’явився в середині вісімдесятих років, головним інструментом був сам людина, його тінь. Гнучкість і пластика артистів дозволяє створювати перформанси. Актори користуються своїм тілом для того, щоб передати всі почуття своїх героїв. Завдяки бурхливому розвитку інтернету кожен зміг ближче познайомитися з цим мистецтвом і насолодитися переглядом театру тіней, не покидаючи стін свого житла.

_________________

На правах рекламы