Українські дороги треба будувати вітчизняною технікою – Анатолій Гіршфельд +vd

Останніми роками Україна втратила цілі галузі промисловості, і сьогодні настав час їх відроджувати, заявив народний депутат Анатолій Гіршфельд, виступаючи у Верховній Раді 6 жовтня.

Коментуючи законопроект щодо внесення змін до держбюджету, нардеп наголосив, будівництво доріг на території України має відбуватися з використанням вітчизняної дорожньо-будівельної техніки.
«В усьому світі інфраструктурні проекти – це не просто будівництво доріг, це локомотив розвитку економіки. Якщо ми серйозно візьмемося за інфраструктуру, ми зобов’язані відродити в Україні виробництво дорожньо-будівельної техніки, яка завжди була частиною нашої промисловості», – зазначив Анатолій Гіршфельд.
За словами народного депутата, сьогодні в Україні простоюють Південний машинобудівний завод, Харківський тракторний завод та інші машинобудівні підприємства. «Сподіваюсь, державний бюджет на наступний рік передбачатиме інфраструктурні проекти, для реалізації яких ці підприємства зможуть отримати замовлення. Кабінету міністрів слід подбати, щоб усі дороги будувалися українською технікою», – переконаний він.

{youtube}eHamCUqFV2I{/youtube}