Несколько интересных гаджетов для IPhone

 

Що таке смартфон для сучасної людини? Тепер це не просто коробочка з корисними функціями і виходом в соціальні мережі, а щось більше. Про потенційні можливості того ж IPhone ще кілька років тому говорили не так скромно, як зараз. Які дії він буде виконувати вже завтра – гарне питання. Вже сьогодні багато ентузіастів технологічного ремесла намагаються здійснити різного роду задумки, які б наблизили всіх нас до майбутнього. Індустрія мобільних аксесуарів стає все більше, з чого ж почати довгоочікуване наближення?

Чи не є секретом те, що чохли для iPhone коштують дорожче ніж для інших смартфонів. Звичайно ж, ви можете не купувати оригінальні рішення представлені в магазині AirMac, і придбати наприклад на Aliexpress, але в останньому випадку не доводиться очікувати високої якості. З одного боку ви заощадите трохи грошей, а з іншого втратите ще більше в разі падіння смартфона. Чи не логічно економити на чохлі за рахунок надійності, коли купуєш смартфон вартістю понад тисячу доларів. В цьому випадку потрібно робити ставку на захист найвищої якості, радимо замовити чохол для iPhone X.

Крихітний проектор

Фірма DLP штату Техас пропонує свій нехитрий гаджет. З його допомогою можна провести повноцінну презентацію або ж подивитися фільм «на всю стіну». Непогані розмір і дозвіл зображення тільки порадує око. До того ж, підключений проектор може виступати і в якості зарядного пристрою.

Маска “зарядний пристрій”

Тему з заповненням заряду акумулятора можна запросто продовжити. Наприклад, використання дрібних турбін, які можна було б розкручувати звичайним диханням, привело до створення Aire. Концепція дозволяє виробляти енергію для смартфона практично в будь-якому місці і ситуації, починаючи від ранкової пробіжки і закінчуючи сном. Зовнішній вигляд же більше скидається на атрибут бійця якогось «файтинга».

Друкарська машинка

Спеціально для справжніх любителів ретро і вінтажу розроблений спеціальний аксесуар iTyprwrite. Він дозволяє набирати текст так само, як це робили колись на друкарській машинці. Натискання на клавішу, висування важеля – все точь-в-точь, як і раніше. Варто зазначити, що така клавіатура призначена для IPad.

Спеціальний кермо для гонок

Можливості IPhone дозволяють створювати на його базі динамічні ігри. В основі знайомого всім жанру гонок лежить датчик положення. Чи не доведеться натискати на які відображаються клавіші: варто нахилити смартфон в сторону, як зміниться напрямок в самій грі. І принцип роботи гаджета під назвою Basic Steering Wheel точно такий же. Провід й Інтернет не будуть потрібні, достатньо просто закріпити все на свої місця і почати грати.

 

____________________

На правах реклами