Лозівчан запрошують переглянути кіно під відкритим небом +vd

У Лозовій знову працює кінотеатр під відкритим небом. Сеанси для дітей та дорослих проводить Лозівський Центр молоді. Кожен понеділок заклад збирає чимало людей біля екрану. Спочатку на перегляди збиралося небагато дітей, а зараз подивитися мультик чи фільм приходять цілими родинами. На останній такий сеанс прийшло близько 300 лозівчан, розповів директор Центру молоді Дмитро Сальніков.

Щопонеділка о 19:30 бажаючі починають збиратися на галявині біля Центру молоді. О 20:30 починається перегляд. Доки глядачі збираються та займають місця, їх розважають вихованці центру – бітбоксери та брейкдансери. Фільм чи мультик для перегляду обирають у спільнотах Центру молоді у соцмережах. Дмитро Сальніков зазначив, планують показувати не лише дитячі фільми, а і документальні чи інші повчальні стрічки.

Організатори кінотеатру запрошують всіх бажаючих приходити на спільний перегляд. Єдина умова для глядачів – не залишати на галявині сміття, бо з такою проблемою також зіштовхнулися, наголосив Дмитро Сальніков.

_________________

Мечтаете о собственном доме? Строительство домов цена в Ростове-на-Дону не такая уж и высокая. Поверьте, вы можете себе это позволить. Совсем скоро вы въедете в ваш новый построенный дом, стоит лишь сильно этого захотеть. 

________________

На правах реклами

   {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=wuhPd8_AVXU&feature=youtu.be{/youtube}