На ЛКМЗ – новий генеральний директор

З 1 листопада посаду генерального директора Лозівського ковальсько-механічного заводу обіймає Олексій Рубчев. На заводі він вже понад 2 роки. Працював спочатку заступником генерального директора з виробництва , а потім став ще й технічним директором.

13 жовтня Олексія Рубчева попередньо представили колективу ЛКМЗ гендиректором, однак офіційно він почав виконувати свої нові обов’язки з листопада. Працівники заводу відгукуються про свого нового керівника, як про досвідченого виробничника – людину, яка добре розуміється на процесах.
Попередній керівник ЛКМЗ Василь Черномаз продовжує працювати на ковальсько-механічному директором з розвитку виробництва спецтехніки. Пояснив, залишити посаду вирішив через стан здоров’я. На ЛКМЗ Василь Черномаз пропрацював понад 10 років – з квітня 2007 року. Провів підприємство через дві великі економічні кризи,через відсутність замовлень ХТЗ, за нього почало розвиватися виробництво спецтехніки, сказав Анатолій Гіршфельд, почесний президент УПЕКу. Він подякував Василю Черномазу, що допоміг зберегти ЛКМЗ.