На Лозівщині чоловіка підозрюють у жорстокому вбивстві односельчанина

На Лозівщині 24-річного чоловіка підозрюють у жорстокому вбивстві 50-річного односельчанина. За інформацією прокуратури, молодик побив старшого чоловіка, а потім облив його бензином та підпалив.

Інцидент трапився у селі Садове 26 грудня. Як повідомив прокурор Лозівської місцевої прокуратури Юрій Новіков, між чоловіками давно була неприязнь, у день вбивства обидва були напідпитку. Вони зустрілися у місцевому магазині, після чого молодик пішов за своїм недругом додому, шляхом  купив пляшку бензину. Після цього він дочекався доки односелець зайде до хати, взяв арматуру та постукав у двері, пояснив прокурор. Коли чоловік відчинив, підозрюваний вдарив його, після чого на подвір’ї будинку  почалася бійка. За словами прокурора, молодик побив постраждалого, а потім кинув головою у низ до льоху.  Після падіння чоловік був ще живий,  підозрюваний облив його бензином та підпалив. Всі подробиці вбивства затриманий розповів слідчим, він зізнався у всьому та кається, говорить, що навіть намагався загасити полум’я, однак спроби були марні. Юрій Новіков зазначив, за особливо жорстоке вбивство підозрюваному могло загрожувати від 10 до 15 років в’язниці, або довічне ув’язнення. Але завдяки співпраці зі слідством адвокат затриманого буде просити для нього мінімальне покарання – 10 років тюрми.
Кілька років тому підозрюваний у вбивстві молодик вже був умовно засуджений за крадіжку. Наразі відомо, що нападник  має 4 дітей, у загиблого  з родичів лишився лише брат.