У Лозовій чоловіку, який вбив односельчанина, винесли вирок +vd

У Лозовій чоловіку, який у червні 2016 року зарізав односельчанина, винесли вирок. Інцидент трапився у селі Смирнівка на Лозівщині. За інформацією прокурора Лозівської місцевої прокуратури Артема Шкребця, чоловік напав на односельчанина –  вдарив його ножем у серце. 

Як пояснив Артем Шкребець, у день трагедії у селі святкували День молоді. На свято приїхала компанія, у якій був 33-річний житель Смирнівки. 46-річний нападник побачив у компанії чоловіка, з яким у нього були неприязні стосунки. Напідпитку старший чоловік пішов додому, знайшов ніж, наточив його у гаражі, зібрав документи та повернувся на свято. Там він вдарив недруга та втік. Чоловіка затримали на блокпості у Слов’янську. За інформацією прокурора, чоловік пояснив, намагався потрапити на територію так званої «ДНР», щоб його не знайшла поліція.  Втекти він намагався на мопеді, що вкрав у Катеринівці. 

Артем Шкребець зазначив, прокуратура клопотала у суді , щоб зловмисник був під вартою 14 років. Чоловік визнав свою провину. Суд призначив покарання – ув’язнення на 13 років.

 За інформацією прокуратури, засуджений виховував 11 дітей.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=tBoVU_I0WGI&feature=youtu.be{/youtube}