Лозівський депутат “забув” задекларувати 32 паї, 2 автівки та спадщину

 

Лозівський депутат “забув” задекларувати 32 земельні ділянки, 2 автівки та спадщину. На нього склали погад 3 десятки протоколів про адмінправопорушення, пов’язані з корупцією. За це депутат сплатить штраф 1700 грн.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Олександр Алєксєйчук, за рішенням суду 35-річний депутат має сплатити штраф у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Загалом стосовно посадовця було складено 36 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. Чоловік протягом 2017-2018 рр. придбав 2 автомобілі, набув право власності на 32 земельні ділянки, площею від 7 до 11 га кожна. Окрім того, він отримав майно у спадщину. Однак жодних відомостей про суттєві зміни у майновому стані до електронної декларації, як цього вимагає закон, не вніс. Наразі постанова суду набрала чинності.

Один коментар

  1. Имя, сестра, имя?!?! ))) Какое суровое наказание, целых 10 неоподаткованых минимумов, аж 1700 гривасов за 300 неоподаткованых гектар. Страх и ужас и холодный пот на лбу.