На Лозівщині, у Новоіванівці, застрягли одразу 4 вантажівки +vd

Через перевантаженість та ожеледь на дорогах вантажівки застряють та буксують на підйомах, говорять шляховики.  Так, у Новаіванівці 22 січня одразу 4 вантажівки не могли піднятися від дамби, ще одну витягали з кювету. Техніка райавтодору розчищає дороги району  та посипає їх піщано-сольовою сумішшю, щоб вантажівки навіть  такою вагою могли рушити далі. 

Наразі на міські дороги водії не нарікають, ситуацією обурені пішоходи. Керівник «Еко-Сану» Володимир Селезньов наголосив, першочергово почистили центральні вулиці та тротуари, але через те, що працювати почали при плюсовій температурі, а закінчували вже у мороз отримали такий результат. Керівник зазначив, отримали штормове попередження на сильний снігопад, тому вже готують техніку, щоб очищати дороги від снігу. Комунальники працюватимуть всю ніч, після снігу важка техніка почне розчищати намерзання.

Водіїв Лозівщини закликають не виїжджати на дороги без крайньої необхідності. Про несприятливі умови на дорозі попереджають одразу 3 структури : комунальники, райавтодор та поліціянти.

{youtube}S0VyH9g4Nfo{/youtube}

Ситуацію у Новоіванівці коментує головний інженер філії “Лозівський райавтодор” Максим Сиваков .

 {youtube}KaiC6vbGpmk{/youtube}