На Лозівщині, у Краснопавлівці, жінка продовжує боротися за своє житло +vd

Тетяна Флякс котрий рік бореться за своє житло у Краснопавлівці. Жінка запевнила, будинок у занедбаному стані, там немає опалення, більшість поверхів взагалі не заселені. Пенсіонерка вважає, що для проживання будинок не придатний. Через це попросила надати їй інше житло, але посадовці лише розводять руками, зазначила вона.

 На початку місяця Тетяна Фляксзвернулася до помічників народного депутата України Анатолія Гіршфельда Олександра Неділько та Наталі Махіненко. Вони проводили зустріч з керівництвом селища. Тоді виявилося, у неї некоректно оформлені документи, зокрема у паспорті зазначено одразу 2 місця реєстрації.Жінка звернулася до Наталі Махіненко просила допомогти з переоформленням гуртожитку, а до Олександра Неділько за допомогою отримати нове житло.
За підсумками минулої зустрічі, яку провели помічники Анатолія Гіршфельда, документи жінки переглядали, та виявляли помилки в документах. Перезимувати вона змогла б з донькою, квартиру їй виділила Краснопавлівська селищна рада. Цього разу помічники та голова Краснопавлівської селищної ради Надія Сухих домовились, паспортист сільради перегляне всі документи Тетяни Флякс та остаточно встановить місце її реєстрації. Поки процес триває, жінку поставили у чергу на житло, вона 128. Процес перевірки документів жінки обіцяли контролювати помічники народного депутата.

  {youtube}13JFOTuYgdY{/youtube}