У Лозовій працівники культури відзначили професійне свято зустріччю з мером +FT +vd

Лозівські працівники культури відзначили професійне свято не традиційним концертом, а зустріччю з мером. Обговорили проблеми галузі та похвалилися здобутками. Зустріч відбулася 9 листопада. 

Начальник відділу культури міськради Алла Михайлова запевнила, зустріч працівникам галузі була потрібна більше, ніж концерт. Керівник зауважила, востаннє поспілкуватися з міським головою збиралися більше 6 років тому. 


Говорили на зустрічі про те, чого не вистачає закладам культури, одна з основних проблем – недостатня кількість оргтехніки, розповіла Алла Михайлова. 
Міський голова Сергій Зеленський порадив активно брати участь у різноманітних конкурсах та міні-проектах. За можливості місто допомагатиме з оснащенням та ремонтами, зауважив Сергій Зеленський. 
Крім проблем говорили і про досягнення. Директор Лозівської музичної школи Поліна Калмикова та директор міського Палацу культури Лілія Різник подякували меру за капітальний ремонт закладів та нову апаратуру. 


Сергій Зеленський поздоровив усіх працівників культури з професійним святом, побажав їм натхнення, творчих успіхів та родинного затишку. 11 найкращих спеціалістів галузі за свої досягнення отримали подяки та грамоти від міськради. 

   {youtube}JvZCgFgQc3s{/youtube}