На фасаді Лозівської ЗОШ № 7 з’явиться нова меморіальна дошка +vd

На фасаді Лозівської загальноосвітньої школи № 7 з’явиться нова меморіальна дошка. На ній вкажуть, що у цьому закладі навчався Герой України та Почесний громадянин міста Лозова Олександр Лавренко. Табличку планують встановити 6 грудня. Про це розповів заступник Лозівського міського голови Юрій Кушнір під час відзначення 30-річчя закладу 25 листопада.

Навчальний заклад планують перейменувати на честь Олександра Лавренка. Це хочуть зробити до початку наступного навчального року, розповів директор школи Сергій Пасарар.

Лозівська школа № 7 відкрилася у 1986 році, а у 90 –х  вона першою у Лозовій перейшла на навчання українською мовою. Цьогоріч навчальний заклад відзначив свій 30 – річний ювілей. З подарунками та привітаннями до школи завітали керівники міста. Від міськради та відділу освіти ювілярам подарували ноутбук. 2 вчителям від Міністерства освіти і науки України вручили відзнаки– «Відмінник освіти України», ще 2 педагоги отримали нагрудні знаки «Василь Сухомлинський».

Привітання від народного депутата України Анатолія Гіршфельда ювілярам передав його помічник Олександр Неділько. Від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є народний депутат, помічникподарував школі набір радіомікрофонів та зачитав лист із поздоровленнями від народного обранця.

         {youtube}nmeCzLDD97U{/youtube}