У Лозовій запалили вогні на головній ялинці міста +ft +vd

У Лозовій запалили вогні на головній ялинці міста. Її відкрили 19 грудня на День Святого Миколая на площі біля міського Палацу культури.

Попри мороз та снігопад на відкриття новорічної ялинки прийшло чимало маленьких та дорослих лозівчан. Вони зазначили, такі свята потрібні, особливо малюкам, адже такі заходи створюють для дітей казковий новорічний настрій.

На відкриття ялинки прийшли також мер Лозової Сергій Зеленський та голова Лозівської РДА Сергій Красноперов. Вони побажали присутнім радості, благополуччя та здійснення бажань у новому році.

Розважали дітлахів на площі іграми та танцями. Наприкінці свята малюки отримали від Діда Мороза подарунки. У День Святого Миколая також відкрився казковий будиночок.

Він працюватиме кожен четвер, п’ятницю, суботу та неділю до 8 січня. У День Миколая біля будиночку утворилася черга. Діти спілкувалися із Дідом Морозом та отримували від нього подарунки за пісню чи вірш.

У  міському Палаці культури на День Святого Миколая  маленьким лозівчанамтакож показали новорічну казку «Летючий корабель».  Її протягом дня безкоштовно переглянули більше 3 тисяч дітлахів Лозівщини.

          {youtube}rgYHtSFB2YY{/youtube}