Панютинському психоневрологічному інтернату подарували взуття та камеру +vd

Вихованці інтернату з радістю прийняли подарунки – 10 пар зимового взуття та відеокамеру. 2 роки тому вони просили їх у кандидата на посаду міського голови Сергія Степанова. Під час привітань з Новим роком 28 грудня він виконав свою передвиборну обіцянку. Тепер чекає, коли інтернатівці реалізують його доручення на 2013 рік: полагодять огорожу, альтанку та посадять у саду нові дерева. Вихованці обіцяли потрудитися, а поки подякували голові та ще кільком самоврядцям співом.

Гості послухали 2 пісні і, пославшись на зайнятість, попрощались з підопічними інтернату. Надмірне хвилювання серед артистів спало – і вони продовжили виступати для своїх. На сцені почувалися невимушено: працівників інтернату запрошували потанцювати, а сором’язливих друзів – розказати вірші Діду Морозу. 

Поміж іншого вихованці інтернату найбільше радіють новорічному концерту. Він заміняє підопічним святкову ніч. Адже в інтернаті дотримуються суворого режиму – відбій о 23:00. Однак це зовсім не означає, що під ялинкою дарунків не буде, переконує директор інтернату Валерій Боровенко. На Новий рік та на Різдво їх отримують усі 235 підопічних.

Анна Скрипник

 

{youtube}cKgJ3M6TjAw{/youtube}