У Кегичівці та Сахновщині нардеп Анатолій Гіршфельд розповів про роботу ВРУ +vd

У пятницю, 29 березня, Анатолій Гіршфельд  зустрівся з представниками Кегичівського і Сахновщинського районів.

Народний депутат, розповідаючи про діяльність Верховної Ради, зазначив, що конструктивна робота там так і не розпочалася. Опозиція блокує трибуну, тож можливості приймати закони майже немає.

Анатолій Гіршфельд розповів, що за його ініціативи у Верховній Раді створили міжфракційне об’єднання работодавців. Це об’єднання має наміри активно захищати реальний сектор економіки: сільгоспмашинобудування та аграрний сектор.

Для сільгоспвиробництва сьогодні є актуальним питання імпортування м’яса в Україну. Через великий наплив цього дешевого та, за словами народного депутата, часто неякісного продукту, українські товаровиробники не мають змоги розвивати свої господарства. Об’єднання, до якого входить Анатолій Гіршфельд, виступає за посилення вимог до м’яса, що ввозиться. Це дасть змогу відсіяти неякісний продукт без впливу на ціни товару.

У ході зустрічей Анатолій Гіршфельд відповів на питання мешканців Кегичівки та Сахновщини. Він також провів прийом громадян у Кегичівці і зустрівся з учнями Сахновщинської гімназії. Навчальному закладу вручив сертифікат на музичну апаратуру від фонду «Патріоти». У цьому ж селищі народний депутат оглянув місце під майбутній дитячий майданчик, у будівництві якого теж обіцяє допомогти благодійний фонд. 

Інна Воробйова 

 

 

{youtube}MJl83FDU9bA{/youtube}