У Лозовій на День захисту дітей обкидалися сухою фарбою +ft +vd

У Лозовій до Дня захисту дітей для малечі з міста та району провели свято. У перший день літа на дітей чекали квести, змагання, велоперегони, фотостудія та різні творчі майстер класи.

Цьогоріч для школярів  вперше провели «Ігри патріотів-2017». Це змагання серед команд навчальних закладів міста.  Також дебютною стала дискотека «Холі», де діти розсипали сухі різнокольорові фарби.

Над хлопцями і дівчатами розпилювали жовту, синю, помаранчеву та рожеву фарбу, зроблену з натуральних барвників на основі трав.

Присутніх на площі біля міського Палацу культури розважали юні співаки та танцюристи. Зі святом всіх привітав міський голова Сергій Зеленський, він побажав гарного відпочинку на літніх канікулах. Хлопців і дівчат поздоровив і Олександр Неділько,  помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда. Вітання від районного керівництва передав Юрій Петренко, перший заступник голови Лозівської РДА.

   Маленькі гості заходу поділилися, задоволені подіями дня, бо отримали багато позитивних емоцій. Зраділи святу і батьки. Вони розповіли, було б добре, якби подібні заходи проводили частіше. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=WiWibtvtSsU&feature=youtu.be{/youtube}