У Лозовій ремонтують Палац культури, а поруч вже звели спортивний комплекс

У Лозовій продовжують ремонтувати Лозівський Палац культури – там вже поклали тротуарну плитку, змінили старі вікна на пластикові та утеплюють фасад.На капремонт виділили 2 мільйони 700 тисяч гривень з держбюджету.

Грошей добивався народний депутат України Анатолій Гіршфельд. На понад 300 тисяч гривень ремонт профінансувало місто.

Ще 3 мільйони 600 тисяч за сприяння обранця виділили на будівництво спортивного комплексу у парку «Перемога». Місто на нього виділило 360 тисяч гривень.

У новому спорткомплексі лозівчани зможуть грати у футбол, баскетбол, волейбол та теніс.Для спортивних містян там до кінця грудня планують встановити 14 вуличних тренажерів. Керівники міста зауважили, такий багатофункціональний спортивний комплекс єдиний у містах обласного значення Харківщини.

Подивитися, як проходять роботи у парку та Палаці культури 29 листопада приїхав народний депутат України Анатолій Гіршфельд разом з мером Сергієм Зеленським.

__________________________

Квадроцикл – это достаточно тяжелое транспортное средство, которое может прочно засесть в грязи. Причем вручную, вряд ли получится вытащить. И тогда вам на помощь придет лебедка come up. Она занимает лидирующие позиции в этом сегменте, Надежность и высокое качество гарантируется.

_________________________

На правах реклами