У Лозовій більшість підприємців недоплачують акцизний податок +vd

У Лозовій більшість підприємців, які торгують алкоголем, пальним та цигарками, умисно занижують доходи. В результаті менше сплачують акцизного податку до місцевого бюджету. Це викрили працівники Ло

Навіть без перевірок податківці виявили, що більшість лозівських підприємців, які торгують акцизними товарами, прибідняються. Видатки значно перевищують доходи у 54 з 82 випадків. Податківці переконані, бізнесовці декларують занижені доходи, щоб менше сплачувати акцизного податку.
Найбільше підозріло збиткових акцизників податківці виявили серед невеликих підприємців – фізичних осіб, більші – юридичні, які дають основну суму збору, платять справніше, переконує начальник Лозівської ОДПІ Валентин Тетянчук.
7 квітня податківці попередили бізнесовців, підозрілих платників акцизного податку перевірятимуть обласні інспектори. Заявки їм подаватиме Лозівська ОДПІ. За рішенням суду вона також може виходити на перевірку, наголосив Валентин Тетянчук. За його словами, найчастіше акцизників ловлять на необлікованому товарі. За це призначають штраф – подвійну вартість незареєстрованих цигарок, палива, горілчаних та пива.

           {youtube}tNtT8r1tuD8{/youtube}