Лозівські школярі змагалися у військово-патріотичній грі «Сокіл» +vd

У Лозовій 29 квітня у парку «Перемога» відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 З різних причин колегіум №2 та НВК№10 не брали участь у заході. Команди з інших навчальних закладів міста мали проявити себе у 8 конкурсах: проходження строєм, «Рятівник» – надання першої допомоги, «Відун» – знання історії, орієнтування на місцевості, проходження за допомогою жердин, стрільба, проходження заболоченою місцевості та домашнє завдання.

Стрільба з пневматичної зброї – новий конкурс, розповіла провідний спеціаліст з виховної роботи та позашкільної освіти Надія Шихова. За її словами, учасник з кожної команди потренувався, вистреливши з гвинтівки 3 рази, і 8 разів вже цілив на оцінку.
Журі конкурсу – представники Лозівського військкомату, військової частини та керівники методоб’єднань – підрахували бали та визначили переможців. 3 місце посів ліцей№4, другою стала команда з 1 школи. Перемогу здобула 7 школа. Її учні представлятимуть Лозову на обласному етапі змагань у Харкові.

         {youtube}Oj_xHCQ_liw{/youtube}