У Лозовій на Авилівці відкрили дитсадок +vd

Дитсадок знаходиться у будівлі НВК№8. У ньому 4 групи – 80 дітей.

Довгоочікуваний дитячий садок на Авилівці запрацює з 7 вересня. Він розрахований на 4 групи – дві молодші, середню та старшу. Заступник директора з навчально-виховної роботи дошкільного підрозділу НВК№8 Тамара Кузурманова говорить, з дітьми працюватимуть молоді спеціалісти. У їхній компетентності вона впевнена. Разом з педагогами та техпрацівниками – 17 людей.

Групи знаходяться в окремому крилі 8 школи, з окремим входом. На облаштування дитячого садка витратили 600 тисяч гривень, зазначив міськголова Сергій Степанов.

На оглядини нового дитячого садочка 1 вересня зібралося чимало людей. Найбільше на відкриття дошкільного закладу чекали батьки авилівської малечі. Вони без вагань перевели своїх дітей до нового садочка. Вільних місць вже немає.
Авилівка чекала на дитячий садок понад 6 років. Старий був вже аварійний, хотіли будувати новий біля шкіряного диспансеру, однак далі проекту справа не пішла.  Лозова знайшла гроші на підготовку документів, але облрада не виділила гроші на саме будівництво. За останньою оцінкою вартість нового дитсадка – майже 16 мільйонів гривень.

                {youtube}-gTgMmztpCU{/youtube}