В Лозовій з’ясовували хто краще стріляє +ft +vd

В Лозівській ЗОШ № 3 пройшов чемпіонат міста з кулевої стрільби. 16 грудня хлопці та одна дівчина демонстрували своє вміння стріляти та справлятися з вогнепальною зброєю.

Позмагатися у влучності зібралися учні різних шкіл Лозової та Панютиного. Випробувати свої сили прийшли не тільки хлопці, а й одна дівчина. Учениця Лозівської ЗОШ №12 Анастасія Щукіна розповіла, прийшла постріляти, бо це їй подобається і вдається. Олександр Бодеско, учень Лозівської ЗОШ №11 зазначив, почав тренуватися з ще з першого класу, на змагання прийшов в першу чергу за досвідом, а вже потім за перемогою.


Організатор чемпіонату директор комунальної установи «Лозівський центр фізичного здоров’я населення» Леонід Азаров, зазначив, змагання проводять кожного року. Головна ціль – підвищити майстерність у стрільбі та підготувати юнаків до обласних змагань.


Переможців обирали окремо серед шкіл та серед найкращих стрілків. Серед шкіл 1 місце посіла Лозівська ЗОШ №1, друге – Лозівська ЗОШ №4, третє – Лозівська ЗОШ №12. В особистому змаганні переміг Колодяжний Даніїл, учень Лозівської ЗОШ №4. Друге і третє місце – учні Лозівської ЗОШ №1 – Недай Владислав і Кравцов Максим. Переможці отримали медалі та кубки.

           {youtube}ybyW5020HC4{/youtube}