У Лозовій нагородили переможців конкурсу малюнків від ТРК «Сігма» +ft +vd

28 грудня відбулося урочисте нагородження. 

Конкурс дитячого малюнку «Світ, у якому я хочу жити» завершився. 28 грудня відбулося урочисте нагородження переможців.

 Планшети від генерального спонсору – мережі магазинів «Ангелочек» отримали 5-річний Тимур Лизогуб – переможець конкурсу у молодшій категорії – до 6 років. Тато юного художника Сергій розповів, про проведення конкурсу дізналися із новин «Сігми». Раніше Тимур не брав участь у конкурсах, це його перший досвід, і одразу успішний. На перемогу сподівалися, однак впевнені не були, додав тато Тимура.

 У старшій категорії – кращою стала Ткаченко Тетяна. У своїй перемозі учасниця була впевнена. Дівчина самостійно подала малюнок на конкурс, батькам про участь розповіла після того, як віднесла роботу.

Батьки учасників подякували організаторам та наголосили, подібні конкурси спонукають дітей розвиватися та вірити у свої сили.

 Фіналісти – Анатолій Приходько, Крилова Катерина, Скуба Ростислав, Коваленко Єгор, Олена Шандиба, Красавін Михайло, Риженко Катерина та Тимченко Олена отримали сертифікати на покупки, настільні ігри та запрошення на виставу.

 Учасниця конкурсу Майстренко Ліза стала переможницею у номінації «Приз симпатій журі». Вона отримала подарунок від члена журі конкурсу психолога Ірини Хрисанфової.

Петренко Єва отримала подарунок як найактивніша учасниця конкурсу.  Наймолодшому художнику – 7-місячному Катуніну Даніілу приз передасть його тато.

 Після нагородження усіх присутніх частували смаколиками. Пригощали кафе «Едем» та магазин «Сластёна».

Детальніше про переможців та фіналістів конкурсу ми розповімо у випуску новин “Сігми” 30 грудня. 

 {youtube}Ru7BLLCFJIY{/youtube}