У Лозовій новий керівник «ЖУКа» розповів про те, що змінюватиме у роботі підприємства +vd

Зміни у роботі «Житлово-управляючої компанії» необхідні, однак спочатку треба познайомитись із колективом та розібратися із структурою підприємства, розповів новий директор «ЖУКа» В’ячеслав Ткаченко.

В’ячеслав Ткаченко зазначив, можливо штат доведеться оптимізувати, можливо, навпаки – розширювати.

Робота «ЖУКа» зміниться також через те, що комунальне підприємство обрали управителем лозівських багатоповерхівок. Остаточно «ЖУК» стане управителем, коли підпише угоду із управлінням ЖКГ міськради. Тоді, скоріш за все, зміняться і суми у квитанціях лозівчан. Тариф не підвищували з 2012 року, за цей час збільшилися ціни на будматеріали та піднялася мінімальна зарплатня, зазначив директор.
В’ячеслав Ткаченко зазначив, щоб отримати добрий результат потрібна співпраця із містянами. Почати можна з елементарного – викидати сміття у сміттєві баки, а не залишати його біля під’їздів.
Новий керівник подякував міській владі за довіру, а оцінку його роботі даватимуть лозівчани, наголосив він.

________________________

Від якості матрасa, безпосередньо залежить якість нашого життя. Адже для того, щоб бути бадьорим і енергійним протягом дня потрібно добре висипатися. Купуючи матрац на сайті https://mattressima.com/ ви отримуєте якісний матрац за прийнятною ціною.

________________________

На правах реклами

 

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=jfQ-ZX6UyCU&feature=youtu.be{/youtube}